Meb Tablet General Mobile Şifre Kırma 2014

Meb Tablet General Mobile Şifre Kırma 2014

Bugün sizlere Meb Tablet Şifre Kırma'yı sizlere anlatacağım. Eğitimde teknolojinin kullanımını artırma planları kapsamında öğrencilere General Mobile marka tabletler dağıtılmaya başlandı. Dağıtım işleminin büyük bir bölümü sona ererken öğrenciler dersleri tablet üzerinden görmeye başladılar. Eğitim için kullanılacak tabletler için özel korumalı yazılım kullanılmaktadır. Bu yazılımın özelliklerinden dolayı öğrenciler istedikleri programı veya oyunu tabletlerine kurma konusun da problemler yaşamaktadırlar.

Meb tablet general mobile şifre kırma işlemi için ilk olarak aşağıda linki verilen programı indirmeniz gerekmektedir. Programı kurmadan önce usb bağlantısıyla tabletinizi bilgisayarınıza bağlayınız. Bu aşamadan sonra 2. Verilen linkteki programı indiriniz. Programı indirdikten sonra ROOT tuşunu kullanarak işlemlerinizi tamamlayınız.

Yapılan bu işlemler ardından tablet garanti kapsamı dışında kalmaktadır. İlerleyen zamanlarda MEB tarafından yapılan değişiklikler tabletinize gelmeyebilir. Root yapma işleminden sonra tabletiniz açık yazılımlı sistem haline gelmektedir. Tüm istediğiniz uygulamaları veya oyunları indirebilir ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Şifre kırma işleminde tüm sorumluluklar size ait olmaktadır.

Link 1>>> TIKLA!
Link 2>>> TIKLA!
Blogger tarafından desteklenmektedir.