Onyo PowerPad İnceleme


Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda ''Onyo PowerPad İnceleme''mi sizlerle paylaşacağım.
Onyo PowerPad Özellikler:
İşlemci: ALLWINNER A13 1.4 GHz (1.0Ghz CPU + 400 Mhz 3D GPU)
DISPLAY 7" Kapasitif Çok Noktadan Dokunmatikli (5 Nokta)
Ekran Çözünürlüğü: 480x800
Hafıza: 4 GB Dahili hafıza (16 GB'a kadar arttırılabilir)
Ram: 512 MB DDR3
Android Sürümü: 4.0, Flash 11 Desteği
G-SENSÖR Var (4 Ax)
Kamera:0.3 MP Ön Kamera
Ses: CODEC Tüm desteklere sahip
Video: CODEC
Dokunmatik: Kapasitif A+ Touch Screen
SPEAKER Dahili Hoparlör
Kulaklık: 3.5mm Stereo Jack
Boyutlar: 120*194*10mm 0,299kg.

Onya PowerPad Görsel:

 
Onyo PowerPad Yorum:
Zamanla görüyoruz ki android kullanan bir cihaza sahip olmak gittikçe kolaylaşıyor.Artık 150-200 tl arası bütçesi olan kişiler bile android kullanabilecek,işte bu tablette bu bütçedeki kişiler için oluşturulmuş bir tablet.Tabletin özelliklerine baktığımız zaman 150-200 tl arası için çok iyi özellikleri olduğunu görüyoruz.Tableti aldığınız zamanda aşırı derecede yüksek bir performansa beklememenizi öneriyorum çünkü vereceğiniz fiyatta ortada,internette gezinmek,video ve film izlemek isteyenler için iyi bir tercih olabilir fakat oyun konusunda çok yüksek beklentilerde olmayın derim.Cihazda kapasitif ekran kullanılmış,kamerası dışında pekte kötü bir özelliği bulunmuyor.Benim cihaza notum tam,almak isteyenlere öneriyorum.

Onyo PowerPad Kullanıcı Yorumları:


Serhat Kaç , BÜYÜKÇEKMECE/İstanbul/TürkiyeArkadaşlar Onyonun bir öncekiürününü kullanmıştım ve bu ürün ile yarı yarıya Fark var. Kesinlikle almalısınız. özellik olarak sınıfının en iyisi.

Mithat Mergen, BERGAMA/İzmir/TürkiyeAlalı kısa zaman oldu sağlamlık, uzun ömürlülük konusunda yorum yapamam ama..Bu fiyata alına bilcek en iyi tabletlerdendir herhalde. Gayet ince, hafif, şık,ekran
kalitesi dokunma hassaslığı pil ömrü şimdilik yeterince iyi.3G hariç diğer özellikleri yeterli, pahalı tabletlere hiç gerek yokmuş..tavsiye ederim.
Adı Gizli Erkek , BUCA/İzmir/Türkiyeinternete wifi ile bağlanması gayet güzel mesela dayanıklı elimden düştü ama hiç birşey olmaması bence artısı.tşkler.şarjı iyi gidiyor en önemlisi oğlum çok beğendi.

Edip Can Görgülü , /İzmir/TürkiyeFiyatı çok iyi bir ürün ama alsam mı almasam mı karar veremedim gerçi sadece oyun oynamak için alıyorum angry birds falan bu yüzden işimi görür gibi
Blogger tarafından desteklenmektedir.