Meb Fatih Tablet Kırma Root Atma General Mobile

Meb Fatih Tablet Kırma Root Atma General Mobile


Bugün sizlere Meb Fatih Tablet Kırma'yı yani tam adıyla Meb Fatih Tablet Kırma Root Atma'yı işlemini anlatacağım. MEB'in büyük projesi olan Fatih Projesinde öğrencilere tabletler dağıtıldı. Farklı marka tabletler proje kapsamında bir çok öğrenciye dağıtıldı. Eğitim politikası gereği artık dersler tabletten işlenecek. Başta öğrenciler bu duruma elbette çok sevindi; ama durum tam da sevindikleri gibi gerçekleşmedi. Elbette MEB'in aldığı önlemler vardı. Meb Fatih Projesi GM tablet ile MEB'in istemediği hiçbirşey yapamıyorsunuz. Bunun için rootlamanız gerekiyor. Şimdi tablete root atma işini size anlaşılır şekilde kısaca anlatacağız.

  • İhtiyacımız olan bir program: PdaNet Internet Sharing for Android'i konu sonundan verdiğimiz linkten indirip bilgisayarınıza kuruyorsunuz.
  • Kurulum işlemi basittir, sadece adımları takip edin.
  • Tabletin hata ayıklama modunu açıp usb ile bilgisayara bağlayın.
  • PC ile tablet bağlantısını sağlayın.
  • Unlock Root/Unlock Phone/Unlock Flash Android Root programını http://unlockroot.com/ bu linkten edinin ve bilgisayarınıza kurun. PC tablet bağlantısı sağlandıktan sonra ikinci indirdiğiniz programda Root butonuna basin. Tabletiniz rootlanıyor.
Meb Fatih Tablet Root General Mobile


Root, tabletinizde ekstra yönetici yetkilerine sahip olmanıza yarayacak bir erişim yetkisidir. Türkçesi “Kök” demektir. Mantığıda aynıdır. Cihazın derinlerine inebilmenize olanak sağlar.

PdaNet Internet Sharing for Android>>> TIKLA İNDİR!
Unlock Root Android Root Programı>>> TIKLA İNDİR!

SİTEMİZDEN KOLAYCA DOSYA İNDİREBİLMEK İÇİN LÜTFEN DOSYA İNDİRMEYİ ANLATTIĞIMIZ MAKALEMİZİ OKUYUN EĞER OKUMASSANIZ DOSYA İNDİRME KONUSUNDA BÜYÜK İHTİMALLE SIKINTI YAŞAYACAKSINIZ 2 DAKİKAKINIZI AYIRIP OKUMANIZ SİZİN İÇİN İYİ OLACAKTIR İNDİRMEDE SIKINTI YAŞAYAN KİŞİLERDE OKUSUN>>> OKUMAK İÇİN TIKLA!
Blogger tarafından desteklenmektedir.