Home » , , » Meb Fatih Tablet Oyun Yükleme Açma Hilesi

Meb Fatih Tablet Oyun Yükleme Açma Hilesi

Meb Tablet Oyun Açma Hilesi

Bugün sizlere Meb Tablet Oyun Açma işlemini yapabilmeniz için Meb Tablet Oyun Yükleme'yi anlatacağım. 2013 – 2014 Eğitim öğretim yılı içerisinde uygulanmaya başlayan Fatih projesi kapsamında öğrencileri tablet dağıtımına başlandı. Ülkemizin büyük bir bölümünde öğrenciler ders takiplerini tabletleri üzerinden rahatlıkla yapabilmektedirler. Öğrenciler ders ve okuldan arta kalan zamanlarda tabletleri üzerinden oyun oynamak istemektedirler. Yazılım gereği tablet ilk geldiğinde oyun veya program yüklenmesine izin verilmemektedir. Aşağıdaki adımları izleyerek tabletinizi oyun ve program için aktif hale getirebilirsiniz.

Fatih tablet oyun yükleme yöntemlerinden ilki engel konulmayan oyun siteleridir. Applopedi sitesi üzerinden istediğiniz oyunu hiçbir engele karşılaşmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz. Site içerisinde sadece oyun değil farklı uygulamalar da yer almaktadır. Bir diğer yöntem ise mail üzerinden oyunların apk dosyasını göndermek. İstediğiniz oyunun apk dosyasını mail adresinize gönderin. Daha sonra ise tabletiniz üzerinden mailinize girerek apk dosyasını indirerek kurulumu yapınız.

Meb Tablet Oyun Yükleme Açma Hilesi

Mail üzerinden kurulum yaparken 25 mb sınırlaması bulunmaktadır. Daha büyük dosyaların mail yoluyla gönderimi mümkün olmamaktadır. Bu yöntemler tabletinizin sistemine her hangi bir zarar vermemektedir.

SORULARIN VAR İSE YORUM BÖLÜMÜNDEN SORABİLİRSİNİZ!
Blogger tarafından desteklenmektedir.